Post by nessnavliopampna on Mar 8, 2022 19:12:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spades ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spades IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά γεννήτριας απατεώνων ▞▞▞
▞▞▞ Spades 2022 version ▞▞▞
Supreme Duelist Stickman მძაფრსიუჟეტიანი jpp
Spades Card ylt
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ασυνεπής. Καθιστά δύσκολη την αποζημίωση όταν ο συνεργάτης σας με τεχνητή νοημοσύνη παίζει σαν τα σκουπίδια. Θα ήταν υψηλότερο εάν οι δημιουργοί έριχναν μια ματιά στο θέμα πολλοί παίκτες, που το έχουν εξετάσει ως τέτοιο.
Δεν πρέπει να κάνετε τίποτα όταν φτάσετε στο 100. Με τόσα πολλά άτομα στα 100, ο προγραμματιστής πρέπει να κάνει την υψηλότερη βαθμολογία 150 ή 200 ή ακόμα υψηλότερη, έτσι ώστε και οι 100 παίκτες να έχουν μια νέα πρόκληση. Εάν ο προγραμματιστής το κάνει αυτό, θα αυξήσω τη βαθμολογία μου στο 4.
Η εφαρμογή είναι καθυστερημένη και γεμάτη διαφημίσεις. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι φρικτή αποφύγετε. Καλύτερη επιλογή είναι τα μπαστούνια Plus
Ένας ακόμα παίκτης με μπαστούνια που ελέγχει το παιχνίδι. Μακάρι κάποιος να είχε ένα παιχνίδι που δεν ελέγχεται. Τυχαίες κάρτες που δεν ελέγχονται από κανένα πράγμα, απλά τυχαία.. αν μπορούσα να μην δώσω αστέρια θα...ακόμα ένα μηδενικό αστέρι.
Καλή παρουσίαση και ευελιξία αλλά ο συμπαίκτης κάνει ανοητά λάθη και τό μοίρασμα είναι απαράδεκτα στημένο οπότε η μικρή αξία είναι μικρή. Αν θέλετε σοβαρό παιχνίδι δοκιμάστε κάποια άλλη ομοειδή εφαρμογή.
Μην σπαταλάς τον χρόνο σου. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει... 1: Περιηγήσεις για στοιχεία ελέγχου 2: Πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες 3: Επιλογή για tablet 4: Προσφορά για κάθε είδους 5: Επιλογή παιχνιδιού Αυτή είναι η χειρότερη εφαρμογή για Spades που έχω βρει ποτέ.
ο συνεργάτης/προγραμματιστής του bot κάνει τεράστιες κακές κινήσεις. Είναι τόσο προφανές ότι ο προγραμματιστής είναι αρχάριος στην καλύτερη περίπτωση. αν θέλετε έναν σύντροφο εναντίον σας τις μισές φορές, πάρτε αυτό το παιχνίδι.
Το ίδιο με τα άλλα παιχνίδια Spades. Δεν μπορείς να κερδίσεις. Στην αντίπαλη ομάδα μοιράζονται πάντα τα υψηλότερα φύλλα, τα περισσότερα από τους άσους και τα μπαστούνια. Μπορεί να σας αφήσουν να κερδίσετε μια στο τόσο για να συνεχίσετε να παίζετε. Αλλά το μόνο που κάνει είναι να σε αποθαρρύνει.
Φοβερός!
Αυτή η εφαρμογή είναι απαίσια Έπαιξα 14 παιχνίδια ή προσπάθησα να μην είδα ποτέ το τέλος ενός μεμονωμένου παιχνιδιού που κάποιος πάντα φεύγει. Έκανα απεγκατάσταση..Ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιον να μείνει αλλά δεν μπορεί να υπάρχει κάτι που να τον μπλοκάρει αφού φύγει από Χ ποσότητα παιχνιδιών;
Απαίσια εφαρμογή, μη ρεαλιστικό παιχνίδι, αργό, αδύνατο και έκανε το τηλέφωνό μου να υπερθερμαίνεται συνεχώς. Θα το απέφευγα πραγματικά. Πραγματικά είχα περισσότερα αρνητικά παιχνίδια παρά θετικά.
Το AI δεν μπορεί να παίξει για να σώσει τη ζωή τους. Εγγυημένη η τεχνητή νοημοσύνη θα βγει τουλάχιστον μία φορά το παιχνίδι. Η τεχνητή νοημοσύνη με την οποία παίζετε ως συνεργάτης θα κάνει το κόλπο σας κάποια στιγμή. Δεν καταλαβαίνουν τι είναι κοντό κοστούμι.
Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του συνεργάτη του ρομπότ σας, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε το γεγονός ότι είναι ένα γλείψιμο παραθύρων στο κοντό λεωφορείο. Προγραμμάτισε έναν εντελώς ηλίθιο ως συνεργάτη των παικτών. Ο προγραμματιστής πρέπει να θαφτεί μέχρι το λαιμό του σε ένα λόφο μυρμηγκιών φωτιάς.
Δεν μπορούσα να μπω σε ένα παιχνίδι, χάσιμο κόπου και χρόνου. Αυτό το παιχνίδι είναι για εκείνους τους ηλίθιους παίκτες που δεν ξέρουν πώς να παίζουν μπαστούνια με κανόνες. Χωρίς ταλέντο, όλα τα ρομπότ υπολογιστών για να γεμίζουν πίνακες. Γενικά είναι χάλια.
Spades Kağıt jqpc
Καλά controls καϊ γραφικά αλλά ανυπαρκτη παικτική αξία γιατί μόνο τυχαίο δεν είναι το μοίρασμα.
Αν μπορούσα να δώσω ένα μηδέν, σίγουρα θα το έκανα! Απόλαυσα το παιχνίδι στην αρχή, αλλά ο σύντροφός μου είναι εντελώς ηλίθιος. Ποντάρει 2 και παίρνει 10. Κάνει σακούλες με άμμο όλη την ώρα και δεν επιστρέφει ποτέ με κοστούμι όταν του δίνω ένα προβάδισμα πίσω. Τελείωσα με αυτό το παιχνίδι και θα το απεγκαταστήσω ΤΩΡΑ!!
Spades Kāršu spēles qydd
Καλό παιχνίδι
Οι αποκλεισμοί σας χωρίς προειδοποίηση είναι επιζήμιοι για το παιχνίδι. Λοιπόν, το να λες ότι είναι εντάξει να βρίζεις και να καταδικάζεις προφορικά ένα άτομο χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο που παρέχεις ΕΣΕΙΣ, αλλά το να πληκτρολογείς είναι βαρύτατο αμάρτημα. 👍🏾
Πληρωμή για την κατάργηση διαφημίσεων τον Οκτώβριο. Οι διαφημίσεις επέστρεψαν και θέλουν να πληρώσω 9,99 για να τις αφαιρέσω ξανά. Η Google θα πρέπει να λάβει υπόψη της την απάτη που είναι αυτό το παιχνίδι.
Αξιοπρεπής εγκατάσταση. Τυχαία απαγόρευση με ελάχιστη εξήγηση από την υποστήριξη πελατών. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς τα παρατάνε αν αρχίσουν να χάνουν. Προτείνω να παίξετε σε κάποια από τις εφαρμογές μπαστούνι με υψηλότερη βαθμολογία.
Το παιχνίδι ήταν καλό στην αρχή. Άρχισα να βλέπω ακατάλληλες γυναίκες να κάνουν γραφικά πράγματα στις διαφημίσεις. Έτσι διέγραψα την εφαρμογή. Απλά πονηρό!!!
Τα πάντα σχετικά με αυτό το παιχνίδι είναι ασυνεπή, μην κάνετε λήψη
Τέλειο όταν το μάθεις καλά!
Ο συνεργάτης AI είναι ανόητος AF! σε προσφορές και παίρνει κάθε είδους τσάντες. Δεν ξέρω πότε να πετάξω, πότε να κόψω και να μου κλέψω τα βιβλία κόβοντάς με. Το μόνο καλό σε αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικοί κανόνες που μπορείτε να ορίσετε. Δεν έχω βρει άλλο παιχνίδι με το φτυάρι που να τρέχεις μεγάλους, μικρούς τζόκερ και να ξεγελάς.
Η διεπαφή είναι τρομερή. Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν το παιχνίδι πολύ συχνά. Είναι επίσης μάλλον αμαξάκι. Με έδιωξαν από ένα παιχνίδι. Έλεγε ότι άργησα πάρα πολύ, αλλά το ρολόι μόλις ξεκίνησε. Διορθώστε την εφαρμογή σας.
Pik Kartenspiele edd
Spades Igre s kartami djho
Το παιχνίδι είναι εντάξει το μόνο πρόβλημα που έχω με αυτό είναι οι διαχειριστές των αιθουσών συνομιλίας, είναι εντελώς προκατειλημμένοι.Είναι ο τύπος που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους... σε προσβάλλουν, αλλά αν απαντήσεις σε απαγορεύουν. Δεν χρειάζεται καν να πείτε βωμολοχίες. Οπότε βαθμολογώ 1/5 για αυτήν την εμπειρία
Σκουπίδια. Ο συνεργάτης σας npc σας κόβει πάντα. Ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Απάντηση στον προγραμματιστή. ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ. Στα soades δεν κόβεις τον σύντροφό σου εκτός κι αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν κόβεις επειδή μπορείς. Το παιχνίδι σας είναι σκουπίδια
Ζευγαρώνεις με κακούς παίκτες. Όλα τα παιχνίδια δεν είναι συνεπή, μερικά έχουν συνομιλίες άλλα όχι. Η πλατφόρμα είναι χάλια. Οι κάρτες δεν είναι τυχαίες.
Άθλια εφαρμογή, και δεδομένου ότι η μέγιστη βαθμολογία είναι 100 και όλοι μπορούν να φτάσουν εκεί εύκολα - έχετε κακούς παίκτες μέχρι την κορυφή και δεν έχετε τίποτα για να παίξετε όταν φτάσετε εκεί.
Γιατί το χρονόμετρο παίζει 30 δευτερόλεπτα; Χρειάζεται 1,5 λεπτό ανά παιχνίδι. Αυτό είναι γελοίο. Θα πρέπει να είναι 5 δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Οι άνθρωποι αφήνουν σκόπιμα την CPU να παίξει, ώστε οι άλλοι να ενοχληθούν και να σταματήσουν.