Post by nessnavliopampna on Mar 8, 2022 18:49:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 2: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
защо остави Лис да е все още в камиона J може да я вземе и след това да скочи, това е добър край
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Аркаде gxzx
Много готина игра
Industrial-c-4817 - Спално бельо в т маркет, Panita Sex ...
Аркадни Apk Безплатни Изтегляне for Android - 3294
HeroCraft - Начало | Facebook
Защо не вземете идеята ми за фенерче в екстремен режим на Ice Scream Episode 1,2 или друг 😭😭😞😞.
Тази игра изостава твърде много. Твърде утежняващо дори за игра
Не мога да скрия пръчката с моята прашка, тя е твърде нестабилна и има твърде много реклами
Дори не мога да инсталирам играта не защото нямам памет имам памет за играта грешката продължава да се случва😠😠😠😠😠
Яка е
Обичам тази игра толкова много, че бих искал да направят пета, шестица и седем
Толкова невероятна игра, но много забавна
няма как това е една от най-великите игри, които тегляха, харесвам я, графиката е толкова страхотна и можете да я играете офлайн това е толкова готино, но rod е твърде досадно.. кара ме да крещя и се наслаждавах на играта с братята ми и е много готин, така че ще му дам 5 звезди ИЗТЕГЛЕТЕ ITTT
добре
Тази игра е лоша, спасих го, но тя не скочи, тя е глупав малък sheetay bumbay, затова давам само тази 3 звезди, но тази игра е страхотна, но най-великата е ice Scream 1
Обичам играта, но краят е глупав, моля, направете част 3, загубих си времето и не спасих момичето, моля, направете част 3, когато наистина я спестите
Преди беше грешка на Rod, той щеше да остане заседнал някак си, затова мога да разбия мача мача мача мача мачовете Ботанически ефекти по някаква причина и вече го победих три пъти и ми харесва обичам обичам обичам го обичам толкова много е, че нямам търпение дали ще има част 3, защото се чудя как така Лиз дори не изскочи от колата, но направих, че не е хубаво да се каже от следващата трябва да победи уау, но аз го обичам, обичам го, затова ти дадох пет
Обичайте играта и историята зад нея. Само един проблем. Родът няма да се движи. Пробвах го в призрачен, нормален и твърд режим. Не съм сигурен какво става. Ще се радвам, ако поправите тази малка грешка.
Искаме трета част моляя
Толкова е красиво и толкова страшно.
когато умра в къщата и се съживявам, получавам реклама всеки път, но харесвам играта, така че само 3 звезди
При първия опит бях завършил половината от играта, след това я рестартирах, след което кутията за кибрит изчезна, моля, поправете този бъг сега изтеглям втори път
Причината да му дам три звезди, защото когато го изтегля, не мога и правя това поне дузина пъти. Сестра ми е много, МНОГО РАЗСТРОЕНА! Поправете го МОЛЯ МОЛЯ
Това е добра игра, но работи само на мобилни устройства и не работи в раздела, така че не мога да я играя. Играх един път на мобилния на майка ми и го довърших, че беше забавно, но го довърших в режим на призрак
Мисля че род е онова малко различно момче
Пистолетът с топки е толкова труден за получаване на това, което играта е сладка 😂😂😂😂😂😂😂😂
Супер готина игра 😎
Много забавно, предизвикателно и страховито, графиката и сюжетът също са много добри👍👍
Харесаха ми и двете части на тази игра .....но къде е третата? Искам последната част да е много озадачаваща и трудна..
Причината да дам на тази игра 2 звезди вместо 1 е, защото чувствам, че тази игра има много потенциал като първата, но има много бъгове като например в гробището пръчката не ходи и не можете получавайте съвпаденията, за да завършите играта, така че сега просто чакам актуализацията или бъговете да бъдат коригирани, преди да я играя отново, така че не препоръчвам тази игра, освен ако не е актуализирана или грешките не са отстранени 😔
😃😃😃
Харесвам тази игра. Много голям проблем е рекламите! Когато играя режим призрак, той пуска реклами след всяка минута. Ядосвам се 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Аркаде gtc
Много хубава игра и игра на боулинг
Харесва ми в dvloopers company grany всички игри там имат режим на тренировка, ако играем в, че не можем да видим grany в сладолед всички игри имаме режим ghost в този прът е там, но пръчката не може да види като
Как да намерия таз тъпа карта за да започне
5 звезди
By Buss Kjøring Simulator spil Rollespill wgn
Това е най-доброто изживяване на игра на ужасите, което някога е толкова забавно, че е наистина лесно и е някак страшно, както би трябвало да бъде, режимът на призрак наистина помогна и след като гледах урок, бях професионалист!! Обичам тази игра, така че 5 звезди!!!
Тренирам толкова много и го правя само на тежко или екстремно, но мразя, когато вратата те бута, замръзвам, когато това се случи
Тази игра е добра, те дават като процент и звезда, когато оцените в края тази добра игра за толкова много материали за въвеждане, намерих ключ от клетка и пръчка, уловени liss j is tha chracter, благодаря за tha craetor ice scream 1 и ice screm 2 и 3 това е много страхотно и можете да оцените джей приятел с пръчка, който можете да оцените в тази игра, след като получите клавиша на клетката натиснете tah neigbor hood чрез картата tah и спечелите в ice screap 3 jay friend ще улови и Джей е в предната част на камиона с пръчки и j скочи преди да замръзнат
... house of a mysterious neighbor and understand what is hidden in the basement. ... 2. 1. Ozer Ytua. 6 май 2021 г. ... Ice Scream 3: Horror Neighborhood.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood آرکید lrrf
Ice Scream 2: Horror Neighborhood ארקייד hktp
Не мога да спечеля, защото Род е замръзнал на едно място в гробището, така че няма да ми даде мачовете, харесвам играта, надявам се да се оправи с бърза актуализация
Ice Scream 2: Horror Neighborhood ארקייד hktp
Тази игра беше по-добра, ако играем в режим на призрак, но ако играем в друг режим ще бъде много плашещо, но играта е добра
Тази игра на играта е наред, но когато Родни просто избухне в лицето ти, е малко страшно