Post by nessnavliopampna on Mar 8, 2022 18:40:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Explorer: New Dawn ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Explorer: New Dawn IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне тачке ▞▞▞
▞▞▞ Solar Explorer: New Dawn 2022 version ▞▞▞
Ова игра је веома кул, свиђа ми се прилагођавање ракете и графика
Алоха са Хаваја! Волим ову игру! Одличан концепт и невероватан дизајн! Препоручује.
Испоставило се да треба да кликнете на ракету да додате тенкове? Са стране тога
Ово је солидна игра и вреди 3 долара. Завршио сам само мисије на Месецу и неке од Марса, али осећам да ћу потпуно уживати у остатку. Против: Астероиди ће понекад бити постављени на ужасне начине који потпуно блокирају оптималну путању. Идеја: Још један режим који укључује лансирање ракета, извођење сагоревања да би се промениле карактеристике орбите, итд. би био добар, вероватно идеја за будућу игру. (Погледајте игру Аирлине Цоммандер за могућу инспирацију.)
То је прелепа игра и заиста сте се потрудили и све вас ценим.. играње игре, графика и физика су сјајне планете и соларни систем.. али сам заиста разочаран јер се нисте фокусирали на друге ствари као што су, на пример, лебдеће мисије, неко коме је заиста стало, можда пријатељ са вама (мислим у причи) .. понавља се. Да, лепа, али се ипак понавља игра, да ли сте играли Вхитеоут серију? .. треба нам та веза, знаш на шта мислим
графика одлична, концепт на месту, варијабилност и стварна забава, једва. Постоји мала или никаква разлика између сваке мисије. ви буквално радите исту ствар изнова и изнова. Једина ствар која се мења је да одлучите да ли желите да носите 2 или 3 теретне капсуле или да промените боју коже. Не постоји фактор избора или варијабилност. Волео бих рвфунд, ако бих могао да га добијем...
Невероватна игра, прилично тешка.Међутим, када се једном уради, нема шта друго да се уради. Можда направити наставак који се врти око спољних планета и њихових месеца. Можда чак и оде у међустелер. Или ажурирајте игру са више ствари.
Одлична игра! Супер забава уз невероватну музику!! И заиста приступачно. Једва чекам да видим коју игру ће направити следећу, јер сам ту због тога!!
У реду, ово ће бити сјајно и изазовно. Такође разумем зашто наплаћујете, јер се до сада дефинитивно исплати.
против: веома понављајућа сјајна графика и идеја. чини да се осећам као да слетим на СпацеКс сокола.. потребна је цела журка као што је веома тешко полетање и можда нека мисија ровера и платићу за то ако је додатно јер је добро, али са том кон...
Имам проблем са мисијама на Марс. Покушавајући да изаберем последњу мисију или 2 на планети и месеци, скоро увек ће ме избацити на неку од других локација уместо да изаберем мисију.
У реду је за почетак, али брзо постаје досадно
Ухватио си ме. Најбоља лендер игра ИКАД. Знам колико си труда уложио у ово. Да, Фобос је као да баците свој телефон чак и у једноставном режиму. Леп
дао бих 5 звездица, али ова игра није оптимизована за телефоне преко целог екрана као што је мој ОнеПлус 7 Про, пошто се одређени менији не уклапају у екран
Ово је сјајна игра. Нисам мислио да ће бити овако кул и изазива зависност. Ваша пажња на детаље је одлична. Ваша будућност је светла у играма.
Свиђа ми се игра, али сам заглавио у последње две мисије на Марсу. Они су на првом месецу и када покушам да изаберем један, он се враћа назад на Марс или на други месец, а ни мени неће дозволити да притиснем дугме за почетак мисије. Молим вас помозите
Браво девс. Само БРАВО!!!! Осећам да сам недовољно плаћен за ову игру. Озбиљно потплаћено. Мислим да ова игра лако вреди око 10 долара. Хвала вам момци на овој дивној игри!!! Хвала Вам много!!!! Сада ћемо се трајно радовати било којој игрици коју нам донесете. Хвала вам опет и опет!!!Ви момци роцк!!! Још боље да је то једна особа. То значи да имате мисију да креирате сјајне игре. Пуно среће и здравља господине! Живели!!!
Заиста ми је жао што сам ово купио. Игра се састоји од три мини игре које се понављају. сјајан пример како разумна игра са нултом причом чини игру која није заокупљена и не ужива у уживању. Нажалост, пропустили сте рок од два сата да затражите повраћај новца.
Одустао након прве мисије. Свидела ми се игра, али сам изгубио без разумевања. Нисам могао да разумем како да завршим другу мисију ако су чак и побројани. Стално је говорило снабдевање терета без објашњења шта то значи.
Фреакин Авесоме. Узмите старе школске игрице за слетање на месец и модернизујте их са неким преокретима. Волите атмосферу и осећај у игри. Управо сам прошао Марс и надам се да ћете креирати још игара у будућности. Наставите причу и опште идеје. Са овом игром имате победника. Ово би требало да буде инди топ хит овде.
То је иста ствар... изнова и изнова. Бацају вас још неколико камења и чине стазу кривудавом... али то је иста ствар.
Solar Explorer: New Dawn Arcade tif
тако да је ово у почетку било забавно док није достигнут први марсов месец, ужасна количина астероида у свему! ово је строго упозорење да ово не купујете! такође на првом Марсовом месецу то вас тера да идете удесно при слетању, што је велики скок у потешкоћама.
Solar Explorer: New Dawn Pelihalli jhnk
Желео бих да се игра даље развија.
Одлична игра и веома заразна, вредна премијум цене!
Одлична игра. Свиђа ми се нови поглед на лунарну летелицу. Графика, звук и музика су одлични.
Ball Blast อาร์เคด gxz
Ово је одлична игра! Ретко одвајам време да пошаљем рецензије за апликације које купим, али нисам могао мирне савести да не поделим своје мисли. То је сигурно тешка игра чак и на Еаси-у, али доступна прилагођавања, графика ТОП нивоа и сценарији вреде куповине. Графика је заиста на нивоу конзоле. Било би сјајно када би се Сунчев систем могао проширити у будућности за више планетарних истраживања. Одличан посао!!
Не притишће правилно и понекад притисне када није потребно, Наводи да се ради изнова и изнова надајући се различитим резултатима.. Глупа игра!
Ово је веома забавна и узбудљива игра. Иако постоји крива учења, није тако лоша крива. И ово попуњава празнину када нисам у компјутеру. Један мали проблем је што после играња имам жељу да играм кербал свемирски програм, али то је победа у мојој књизи. 10/10 би поново слетело са!
Као неко ко је веома упознат са оригиналним лунарним лендером (тј. старим) волим ово. Одлична графика, одлично ажурирање класика. Нисам још схватио како да напредујем, можда ћу препустити и погледати туторијал..
То је добра игра, али што даље идете, то се више заснива на срећи. Не волим да имам 2 огромна астероида на свом оптималном путу док ме бомбардују други астероиди ван њега. Понекад сам приморан да преузмем штету, без начина да се заобиђем. Па да, да није било толико засновано на срећи у жребу, савршена игра.
Уопште ништа како сам схватио из описа игре. Захтев за повраћај новца и објављивање демо
шта је са бесконачним екраном за учитавање, још увек нисам играо, али се радујем ако ће се икада учитати
досадно и понављајуће..најгора куповина икада
Solar Explorer: New Dawn Arcade nik
Чак и не преузимам до краја и заглави се и траје вечно да се учита
Ажурирајте, победите и допало ми се. Време ажурирања. Амазинг сим. Вреди сваког пенија. Наравно да постоје ствари које бих волео да видим, али из онога што сам до сада видео, овај програмер зна шта ради. Ако волите лендер игре, што је скоро увреда назвати ово лендер игром, набавите ово, нећете бити разочарани. Поред тога, то је заиста лепа графика игре мудра и сечена. Надам се да ће Дев наставити да стижу ажурирања и додаци, ово има потенцијал да достигне прва места на тржишту.
Изазовна игра (скоро бацање телефона изазовно лол), одлична музика, неки од визуелних приказа су лепи за погледати. Дефинитивно бих препоручио куповину.
Добио сам 100%, па шта је следеће јел ово крај?
Имао сам проблема на првом нивоу са само 88%. Програмер ми је одмах притрчао у помоћ и обавестио ме шта да радим. Сјајна апликација са одличном корисничком подршком која чини клијенте срећним. Хвала још једном.
Добро, али збуњујуће, могу ли добити новац назад Одговор: покушао сам да се очигледно не уклапа у смернице за повраћај новца
Молим вас, моја игра се сруши и не могу да се пријавим у игру. Могу да вам пошаљем снимак екрана ако желите доказ, био бих захвалан за повраћај новца ;( када сам играо игру било је супер, али више не могу. Уреди: Хеј мој стари само иди по живот и нађи бољег телефонског идиота
Заиста забавно, изазовно и има сјајну графику. Најзабавније што сам имао на мобилном већ дуже време... али моја једина замерка је да су хитбоксови астероида далеко. Често сте сигурни да сте промашили, али свеједно добијате штету итд, што је помало досадно ако сте, попут мене, перфекциониста. Заиста је разумљиво, то је мала ствар, а ремек-дело треба времена да се направи, а ово је свакако ремек дело игре и надам се да ће постати оно што заслужује
биће боље ако додате ефекте дима приликом слетања. у сваком случају, графика је потпуна и веома лепа игра за прескакање времена!
Веома забавно.
Solar Explorer: New Dawn Arcade wca
Има проблема на Марсу. Приземљите га супер гентилно, ако се чак и мало заљуља када друга нога слети, лендер експлодира.