Post by gersrosuvamon on Feb 18, 2022 15:33:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много кристала ▞▞▞
▞▞▞ Tower Defense - strategy games 2022 version ▞▞▞
Добра забавна игра чији је интерфејс лак за разумевање.
Једном сам
Изгледа и игра добро
Прилично пристојно
Није лоше. Неколико грешака, али је добар убица времена.
То је добра игра која исправља неколико грешака
Tower Defense - strategy games Strategie emgs
Лепо губљење живота
У реду, графика, надоградње су мало скупе и морате проћи неколико нивоа да бисте добили потребне звездице, или ПТП. Играо неколико нивоа и изгубио интересовање. Веома сличне игрицама Ирон Хиде, Русх, али би могле користити нека побољшања са додатним торњевима.
Заиста добра игра
Некако забавно и типично..али ми се свиђа..3 звездице.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie kqd
Одлично!
То је велика забава за креаторе стратегије
Било је грешака у игри!
Није лоше
Није лоше до сада...
Отлично сејчас
Није лоше потребно је бржи начин да зарадите новац
Tower Defense - strategy games Strategiya ntjd
Куле заправо не изгледају кул.
Забавно
Свиђа ми се до сада
Шала
Волео бих да има више информација о томе шта је свака кула урадила
5минс
У реду је. Потребна је 50. мапа која је бесконачна. 50. мапи треба приступити тек након што сте победили 49 мапа барем једном. Торањ муње / грома треба ланчану надоградњу као последњу надоградњу.
Забави се
Дакле, то је забавна игра за одбрану торња и ја са задовољством надограђујем своје куле без трошења правог новца
Тренутно се забављам овом игром. Свиђа ми се чињеница да се можете вратити на претходно поражене нивое и играти их на вишим нивоима тежине. Не свиђа ми се чињеница да ова игра изгледа као да се игра плаћа. Све кошта драгуље и кроз редовно напредовање игре износи драгуља које добијате као награду су веома мали.
Понекад заборавим да употребим свог хероја.
Добра графика добре игре
Супер
Лепа игра
Нема добре д игре, орк вам уништи торањ
У реду типична игра одбране торња
Лепо је играти док се прође време
Tower Defense - strategy games Stratégiai játékok sflb
😡😠🤬 Зхд
Tower Defense - strategy games Stratégiai játékok vwzd
Зависност. Волим све у вези игре. Минус звезда што сте били превише "лаки" када уђете довољно дубоко у игру. Надамо се да ће бити пуштени додатни, сложенији нивои!
лепа игра
Ако не могу да искључим глупу музику, она се брише, а нисам чак ни пустио једну мисију.
Мех.
Твоја игра је помало ужасна. Пошто је то само обрада која га чини још горе. Толико грешака.
Има правописних грешака као да је направио ђак првог разреда. Неуглађено, непрофесионално. Деинсталирање.
То је забавна игра без једне огромне грешке која игру чини смешно глупом. на страни где имате надоградње или опцију продаје се налази на врху где можете да изградите торањ. Сваки пут када покушам да надоградим торањ или да га изградим, он бира место иза траке са опцијама тако да не могу да надоградим или изградим нови торањ кад год постоји место за изградњу иза одељка за надоградњу, он само наставља да бира тај одељак за изградњу и надоградњу. .. То је тако смешно; већина нивоа игре се не може играти!
Бриљантна игра...мора да се игра